Hvordan vise og tømme YouTube-historikken

Youtube

Med mindre du bruker Inkognito- eller InPrivate-modus , hvert nettsted du besøker på Internett blir registrert av nettleseren din. YouTube registrerer ikke aktiviteten din på andre nettsteder, men den registrerer hvilke videoer du har sett på nettstedet. Hvis du vil slette seerloggen din på YouTube, velger du riktig alternativ nedenfor og følger instruksjonene i den tilsvarende delen.

Se og tøm seerloggen på YouTube-nettstedet

Følg instruksjonene nedenfor for å tømme YouTube-seerloggen din på nettstedet, enten du bruker en stasjonær, bærbar datamaskin, telefon eller nettbrett.



  1. Gå til YouTube-nettstedet og klikk Historievelgerøverst til høyre (hvis du ikke allerede er logget på YouTube-kontoen din).
  2. Klikk på menyen Slett alti øvre venstre hjørne av skjermen.
  3. Klikk på Historie velgeren på den utvidede menyen som vises.

YouTube mobil

  1. Hvis du vil slette historikken din, på høyre side av skjermen, ser du en seksjon med fem alternativer: Se på logg, Søkehistorikk, Kommentarer, Fellesskap og Live chat. Velg en av radioknapper , og klikk på Tøm hele klokkehistorien alternativ.

Tips

Du kan velge Sett seerloggen på pause for å midlertidig stoppe YouTube fra å holde rede på videoene du ser.



Se og tøm seerloggen på YouTube-mobilappen

Hvis du bruker YouTube-mobilappen på en smarttelefon eller tablett , kan du tømme seerloggen din ved å følge trinnene nedenfor.

  1. Åpne YouTube-appen.
  2. Hvis du ikke allerede er logget på, trykker du på de tre vertikale punktene øverst til høyre på skjermen.
  3. I nedtrekksmenyen som vises, velger du Logg inn , og velg en konto.
  4. Trykk på de tre punktene igjen, velg Innstillinger , deretter Historie og personvern for å se historien.
  5. Velg for å tømme historikken Tøm seerloggen .
Tips

Du kan veksle på knappen ved siden av Sett seerloggen på pause for å midlertidig stoppe YouTube fra å holde rede på videoene du ser.

Administrer innstillinger for YouTube-historikk gjennom MyActivity

Google ga ut et verktøy som heter MyActivity som gjør det mulig for brukere å administrere historikken som er registrert når de bruker en av tjenestene, for eksempel Google Maps eller Google-søkefeltet. For å administrere historikken til YouTube-kontoen din eller noen av Googles andre tjenester, se: Hvordan kan jeg se, redigere og deaktivere Googles søkelogg?